ENGLISH HRVATSKI
Nedjeljni ručkovi u restoranu El Bull

3 menu-a u 3 slijeda čistog zadovoljstva uključujući vaše klince

Restoran El Bull vas je ovog puta odlučio iznenaditi i izmamiti osmijeh na lice. Na adresi Avenija Dubrava 70, u sklopu simpatičnog Boutique Hotela Residence u Dubravi, od sada, svake nedjelje možete zajedno sa svojim najmilijim uživati u nedjeljnim ručkovima po jako pristupačnim cijenama.

Kuhanje nedjeljom prepustite nama i samo uživajte

Naši vrijedni kuhari prvo su pripremili tri menu-a, drugi će zadatak biti osigurati dobre i svježe namirnice, treći je onaj najljepši, spremiti jela s vrhunskim okusom, a onaj najteži zadatak – pranje suđa, također pada na kuhinju. Nedjelja bez svega ovog? Sad je moguće u restoranu El Bull na adresi Avenija Dubrava 70.

Čisto zadovoljstvo dolazi kroz:

Menu I
Goveđa juha
Teleće pečenje
Pekarski krumpir s povrćem
Salata
Desert

Menu II
Goveđa juha
Otkošteni batak i zabatak sa žara
Zapečeni mlinci
Salata
Desert

Menu III (za klince)
Goveđa juha
Štrumfovi prutići (pohani pileći prutići)
Pomfrit, umak
Desert: palačinke ili sladoled

Vaše je samo odlučiti koji menu želite i obavezno izvršiti rezervaciju na broj 01 6441 778. Čak se ne morate brinuti ni za parking, jer svojim gostima osiguravamo prostor za parkiranje iza Boutique Hotela Residence.

Sve što vam još imamo za reći je, opustite se i nedjelju zasluženo provedite kvalitetno u dobrom društvu i ukusno spravljenim jelima i bogatoj vinskoj karti restorana El Bull.

background